MENU

Gratis Debitcard

Voordat je een gratis debitcard gaat aanvragen is het verstandig om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Elke aanbieder hanteert andere abonnementsprijzen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je een debitcard bij een dure aanbieder aanvraagt, vergelijk daarom eerst de abonnementsprijzen.

Geen nare verrassingen meer met de prepaid creditcard

 

Wist je dat een prepaid creditcard meerdere voordelen kent in vergelijking tot de ouderwetse creditcard? Je bent namelijk eindelijk van die vervelende verassingen af. Als je een aankoop doet met een creditcard ga je als het ware een lening aan. Binnen een maand wordt het bedrag afgeschreven van je betaalrekening. Deze vorm van lenen vormt een groot risico, je kunt namelijk aankopen blijven doen, totdat je limiet bereikt is. Een debitcard werkt compleet anders, je zet namelijk een tegoed op de kaart. Tijdens het doen van een aankoop wordt het aankoopbedrag direct van je tegoed afgeschreven. Je zult dus nooit weken later met vervelende verassingen geconfronteerd worden.

Een gratis debitcard aanbieder vinden
Als je gebruik maakt van een zoekmachine, gebruik dan de zoekterm “debitcard aanvragen” of “debitcard vergelijken”. Je zult meerdere resultaten krijgen waarmee je aan de slag kunt, zo kun je eenvoudig en kosteloos debitcards vergelijken. Sommige aanbieders rekenen 15 euro per jaar een abonnementskosten, anderen slechts 10 euro. Vergelijk de abonnementskosten om te achterhalen bij welke aanbieder je de goedkoopste debitcard kunt aanvragen.

Gratis debitcard aanvragen

Wist je dat het zelfs mogelijk is om een gratis debitcard aan te vragen? Voor een dergelijke kaart betaal je helemaal geen abonnementskosten. Ook voor de gratis variant geldt dat er geen BKR toetsing plaatsvindt. Kijk wel even goed naar de voorwaarden en de zogenaamde “addertjes onder het gras” bij een gratis variant. Een aanbieder zal op de één of andere manier toch iets moeten verdienen op de kaart, bekijk daarom goed de voorwaarden.

Snelle acceptatie
Een debitcard werkt met een tegoed zoals je hebt kunnen lezen. Het voordeel hiervan is dat er geen BKR toetsing plaatsvindt. Vooral als je schulden of lopende leningen hebt is dit een voordeel. Als je één van deze zaken hebt is de kans dat je een creditcard kunt aanvragen zeer klein. In bijna alle gevallen zul je een brief ontvangen met een afwijzing. Gelukkig is er de debitcard, die kan iedereen zonder problemen aanvragen. Het maakt dus helemaal niet uit hoeveel leningen je hebt lopen, de aanvraag wordt hoe dan ook goedgekeurd.

Kwaliteit van aanbieders
Vraag niet zomaar een debit card aan bij de eerste de beste aanbieder. Als je een goedkope aanbieder hebt gevonden raden wij je aan om ook de kwaliteit te onderzoeken. Dit klinkt moeilijker dan het is. Door recensies op te vragen en door te lezen kun je ontdekken of een aanbieder goed is of niet. Zijn er veel positieve verhalen over de aanbieder te vinden, dan zit het wel goed. In dat geval kun je de debitcard zonder problemen aanvragen. Kom je echter veel negatieve recensies tegen, dan kun je beter op zoek gaan naar andere aanbieder.